Websites en webshops

 • Post author:
 • Post category:Solutions

Wij kennen de verwachtingen van online bezoekers, de continu veranderende eisen van Google en social mediakanalen als ook de toenemende mogelijkheden voor het maken van prachtige professionele websites.

Met deze kennis ontwikkelen wij online oplossingen waar onze klanten die zich kunnen meten met de oplossingen van hun concurrenten.

Voor de websites en webshops bieden wij onze klanten op hoofdlijnen vier smaken:

 • Compacte websites op basis van templates met een basis set aan functionaliteiten.
  De doelgroepen hiervan zijn kleinere bedrijven en zelfstandige ondernemers.
 • Complexere websites op basis van templates met aanpassingen om specifieke wensen te realiseren.
  De doelgroep hiervan zijn de bedrijven die uitgebreid hun diensten en producten online willen hebben gepromoot en verkocht.
 • Maatwerk in eigen omgeving voor het ontwikkelen van complexe functionaliteit met natuurlijk ook een zeer snelle website.
  De doelgroep hiervan zijn bedrijven die een grotere website willen hebben met uitgebreide functionele eisen, snelle laadtijd en waarop natuurlijk soepel genavigeerd kan worden.
 • Voor de horeca hebben wij een eigen omgeving gebouwd waarmee wij snel uitgebreide functionaliteit kunnen leveren met een unieke uitstraling en ontwerp.

Samen met onze klanten bespreken we wat het beste past bij hun bedrijf.

Design

Bedrijven die eruit springen met een sterk logo en huisstijl zijn succesvoller. Zij worden direct herkent en vergroten hiermee de kans dat er bij hun gekocht wordt en herhaal aankopen worden gedaan. Met consistent inzet van het logo en huisstijl over off- en online kanalen versterkt dit het vertrouwen bij klanten. En daarmee vergroot dit de kans op klantloyaliteit en herhaalaankopen.

Het logo en huisstijl bepaald sterk de herkenbaarheid en uitstraling van de sites. Daarom is dit de start van een professionele website of webshop. Ook moet het logo en huisstijl consistent terugkomen in alle on- en offlinekanalen. Met pakkende figuren kunnen online kanalen verder worden versterkt.

Wij hebben een team van grafische experts om designs professioneel te ontwerpen. Zij zullen de designs maken voor alle online kanalen en drukwerk als visitekaartjes, folders en brochures.

Hiermee versterken wij het merk van onze klanten en zorgen wij dat zij gemakkelijk en onderscheidend herkend worden. En zeker in de online wereld geldt: direct op een positief manier als bedrijf herkend worden maakt het verschil of online bezoekers op hun kanalen verder surfen of dat deze weg klikken en verder gaan naar die van concurrenten.

Websites

Voor websites met templates maken wij gebruik van de opensource software van WordPress. Meer dan 50% van de websites in de wereld is gemaakt op basis van de WordPress software. Daarom hebben wij gekozen voor deze kwaliteitsoplossing voor websites.

Na een gesprek met onze klanten kiezen we voor een specifieke template waarmee we de professionele website voor onze klant ontwikkelen. Deze optimaliseren we altijd voor een goede vindbaarheid in Google.

Voor onze klanten met complexe functionele eisen ontwikkelen wij de websites volledig in onze eigen omgeving.

Webshops

Voor webshops met templates maken wij gebruik van de opensource software van Magento. Meer dan 25% van de websites in de wereld is gemaakt met Magento. Daarom hebben wij gekozen voor deze kwaliteitsoplossing.

Na een gesprek met onze klanten kiezen we voor een specifieke template waarmee we de professionele webshop voor onze klant maken. Deze optimaliseren we altijd voor een goede vindbaarheid in Google.

Voor onze klanten met complexe functionele eisen ontwikkelen wij de webshops volledig in onze eigen omgeving.

Social media

Voor veel bedrijven is het effectief om social media kanalen in te zetten voor het vergroten van bezoekers aantallen op hun site en verhogen van de vindbaarheid in Google. De social mediakanalen integreren we in hun sites. Welke social mediakanalen effectief zijn voor een bedrijf, is afhankelijk van de diensten en producten die het bedrijf verkoopt. Daarom adviseren we per klant hoe hij welke social mediakanalen kan inzetten. Ook met welke berichten zij deze kunnen inzetten om hun succes te vergroten.

Het is belangrijk dat bedrijven zich realiseren dat als zij starten met een social media kanaal zij hier regelmatig berichten op moeten plaatsen. En zeker snel op berichten van bezoekers passend moeten reageren. Nadat een bedrijf is gestart met een social mediakanaal kan deze er niet voor kiezen ‘hier even niets aan te doen’ of ermee stoppen. Dit resulteert namelijk al snel in reputatieschade met risico’s voor de bedrijfswinst.

Onze aanpak: snel en op maat

Voor uw online omgeving zetten wij onze jarenlange ervaring in van onze experts. Het is onze passie om mooie producten voor onze klanten te leveren om hen succesvoller maken. Hierbij leveren wij eenvoudige tot volledige full service oplossingen.