Design

  • Post author:
  • Post category:Solutions

De online wereld is druk. Om de aandacht van bezoekers te pakken te krijgen en vast te houden is het belangrijk dat uw online kanalen een aansprekende professionele en onderscheidende uitstraling hebben. Unieke designs zorgen ervoor dat uw online kanalen in een blik worden herkent en snel als betrouwbaar worden ervaren.

Wij gaan daarom voor de perfecte uitstraling van de online website die onderscheidend en direct herkenbaar zijn. Hierbij zorgen wij dat deze consistent is over alle off- en online kanalen. Hierdoor zal een bedrijf sneller een betrouwbare indruk maken en opvallen voor het vergroten van het online succes. Hierbij zorgen wij ervoor dat:

  • Het logo krachtig is en past bij het bedrijf
  • De website of webshop die past bij het logo en huisstijl
  • De offline materiaal als visitekaartjes, folders, menukaarten en briefmateriaal consistent zijn met de online kanalen
  • De plaatjes eenvoudig en duidelijk de producten en diensten uitleggen
  • Een professionele unieke uitstraling die consistent is over alle kanalen

Logo

Een logo vormt het hart van de uitstraling van een bedrijf. Ook levert deze een belangrijke bijdrage om het bedrijf in alle kanalen gemakkelijk herkenbaar te maken. Samen met de huisstijl heeft het een sterke invloed op de vormgeving van de website, de visitekaartjes en het promotiemateriaal.

Bij het ontwerpen van een logo is het belangrijk om eerst te bepalen wat deze moet uitstralen. Wat is de boodschap en wat moet ermee bereikt worden? Onze design experts gaan hierover in gesprek met de klant en maken op basis daarvan een uniek en passend logo.

Visitekaartjes

Visitekaartjes zijn letterlijk het visitekaartje aan bestaande en potentiƫle klanten. Hierdoor kan er later met hen gemakkelijker weer contact gemaakt worden. Ook zullen zij de online kanalen van het bedrijf direct erdoor herkennen. Zo dragen professionele visitekaartjes bij aan het vertrouwen die prospecten en klanten krijgen in het bedrijf.

marmaris visite kaarte

Menukaarten

Met een menukaart maakt een horeca indruk op hun gasten. Deze bepaalt voor hen mede de sfeer en de beleving. Het is daarom belangrijk dat de menukaart van een horecagelegenheid de positieve beleving van hun gasten versterkt.

Folders

Professionele folders versterken de positieve beleving van een bedrijf en voorzien in de informatiebehoefte van prospecten en klanten.

De kracht en effectiviteit van een folder wordt bepaald door het ontwerp en hoe de informatie is weergegeven als ook het formaat, het lettertype, de kleuren, dat het enkelvoudig- of dubbelgedrukt en papierdikte en kwaliteit.

Folders zijn inzetbaar voor diverse doelgroepen en activiteiten. Ze kunnen worden gebruikt in verkoop- en servicegesprekken en bijvoorbeeld tijdens bijeenkomsten en beurzen.

Ook in emailcommunicaties en downloads op websites kunnen zij sterk bijdragen aan het succes van een bedrijf.